lån från privatperson

Låna 5000 kr

Är du i behov av att lämna in bilen på lagning i slutet av månaden när pengarna börjar tryta? Då kan det vara idé att ta ett snabblån på 5000 kronor. Ett snabblån kan nästan vem som helst ta. De enda krav som ställs på dig är att du är 18 år fyllda, boende i Sverige och har en hyfsat ordnad ekonomi

Precis som det låter går det fort att ta ett snabblån. Drygt 15 minuter efter att du fått din ansökan beviljad kan du räkna med att ha pengarna till ditt förfogande. Själva ansökningsprocessen är mycket enkel och görs på nätet eller via telefon.

Jämför kreditgivare innan du lånar
För att spara pengar bör du jämföra ett antal låneinstitut innan du bestämmer dig för ett. Vi rekommenderar välkända Vivus om du ska låna 5000 kr. Vivus är en seriös aktör med många nöjda kunder. Dessutom erbjuder de marknadens bästa priser. Att låna 5000 kr hos Vivus kostar endast 500 kr.

Men om du av någon anledning inte vill ta ett lån hos Vivus finns det gott om alternativ. Folkia, Okmoney, Risicum och Viaconto är några av bankerna som vi rekommenderar. Ett extra plus med Viaconto är att även du som har betalningsanmärkningar kan få ett lån godkänt hos dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *